today

I dag tidlig gikk jeg ned til Martine sammen med Kaia, der therese også var. Vi hadde planlagt frokost date og det var utrolig koselig. Etter det var det rett hjem å spise middag, så på dugnad med håndballaget. Jeg hadde fri fra skolen i dag, fordi A klassen hadde eksamen. Noe som var utrolig deilig. Skal bli flinkere til å blogge litt mere interesant, men det er lite tid til det akkurat nå. 

Hvordan har deres dag vært?

 

siden sist

Det var lenge siden! Helt siden jeg fikk vite hva jeg kom opp i i skriftelig eksamen, har jeg ikke tenkt på blogg og har glømt det helt vekk. Dette er et lite bildedryss fra de siste dagene. Kamera har verken blitt brukt eller ladet, så det er helt tomt. Har noen bilder fra iphonen, som jeg nå deler med dere. Det har vært utrolig fint vær de 3 siste dagene, så har heller ikke prioritert å sitte inne. Noe som egentlig var litt dumt ettersom jeg ikke har øvd mye på matte eksamen, som jeg hadde i dag.... JA JA.. 

Susanne

 

wants fra ebay

Victoria Secret bikini, tror egentlig ikke jeg hadde kjøpt bikini på ebay, siden det kan være det er brukt osv// Vinrøde lave converse//Levis shorts//Nike free run i turkis


En aztec cardigan//Converse platformes//Wildfox genser//Blomsterkrans

Har utrolig lyst til å bestille hjem noe av dette, men vi får se! Har aldri bestilt noe fra ebay før, så er litt skeptisk. Vist noen av dere har erfaringer fra ebay og noen lure tips, er jeg veldig intrissert i det!

Bestiller dere mye fra ebay? og har dere noen tips?

for akkurat 1 år siden

 

 

 

For akkurat 1 år siden i dag, konfirmerte jeg meg. Årh, gud som jeg savner den dagen! Hadde gjort hva som helst for å få den tilbake! Angrer utrolig mye på at jeg ikke tok flere bilder, men men. Men jeg synes 13.mai 2012 ikke var så lenge siden, det virker ihvertfall ikke som det er 1 år siden. 

 

Lenge siden dere konfirmerte dere?

 

jeg vil bli et bedre menneske

..vil være glad hele tiden

..vil rose andre

..vil være grunnen til andres smil

..ikke tenkte negativt

..ikke baksnakke

..ikke klage og syte

..være takknemmlig

..ikke sette pris på det matrialistiske, men det som faktisk er ekte

..vise kjærlighet til medmennesker
Susanne

begynner å blogge

Tenkte jeg skulle prøve meg og begynne å blogge igjen. Har blogget masse før, men nå skal jeg bare blogge for gøy og når det passer meg. Innleggene under er teste innlegg. Får se hvor mye blogging det blir. Håper du vil lese bloggen min.

Susanne

portrett

SusanneJeg er en jente på 15 år fra Kristiansand. Blogger om hva som faller meg inn.

+ Legg meg til som venn


Kontakt: susanneheras@gmail.com

Design laget av Julie Viktoria
hits