få bedre stil

Nå tenkte jeg å komme med noen tips til dere, der jeg kommer med noen punkter som kanskje kan få deg/dere til å få bedre stil. Eller ihvertfall tørre å gå med litt annet en basic klær. Jeg har endret stilen min totalt. Gått fra tidenes mest fjortis stil, til en litt mer pyntet stil.

 

1. Legg fram tøy på kvelden- Dette hjelper meg utrolig mye. Vist jeg ikke legger fram tøy orker jeg ikke finne noe på morgenen og hopper oppi joggedressen. Men om jeg legger fram tøy, tar jeg det på morgenen uansett, siden jeg ikke orker å finne noe. Itillegg sparer du utrolig mye tid og ikke minst du klarer å holde rommet ryddigere når du ikke må prøve alt og kaste det rundt deg når du har dårlig tid. 

 

2. Lag en facebook gruppe- Dette er helt genialt. En vennine av meg lagde en gruppe med meg og en til. Det er en gruppe som heter "what to wear" der legger vi ut antrekk og får tilbake melding. Med en gang noen "godkjenner" at du kan gå med noe, får du mer "selvtillit" til å gå med det.

 

 

 

3. Kjøp på salg- Mye av det "spesielle" tøyet kommer på salg, fordi kanskje ikke alle tørr å gå med sånn tøy. De fleste kjøper jo basic.

 

4. Kjøp vintage eller gå i kjelleren- Dette er en billig måte å få nye klær på og ikke mist kan du være heldig å finne en gjennglemt skatt.

 

5. Se på andre- Det gir både motivasjon og inspirasjon til å kle deg med noe du liker. Når man kan se noe en liker på andre.

 

6. Redesign på klærene dine- Klipp/lim/fest på/ta av. Dette kan gjøre et plagg utrolig fint og ikke minst veldig personlig. Da har du noe som ikke alle andre har.

 

 

7. Kjøp kule sko, capser,klokker og acesories- Dette kan gjøre et antrekk utrolig mye kulere. 

 

8.  Bruk både oversized og tettsittende (gjerne sammen)- Dette er noe jeg elsker! En stram jeans eller tights kombinert med en baggy tskjorte eller tank top.

 

9. Lag på lag- Elsker denne trenden og. Vist du feks bruker en singlett, så en hette jakke over. Så har du en skinnjakke ytterst. Synes dette er utrolig fint!

 

 

10. Du må våge- Du må ta litt sjangser. Kanskje du går på en kjempe smell og kræsjer helt. "man lærer av sine feil" er det ikke det en sier. Selvtillit er også en viktig med dette.

 

Bildene av Martine er lånt fra www.explode.blogg.no og bildene av Kristin er lånt fra www.styleconnection.blogg.no (dette er mine forbilder innenfor stil+kristinabe) Bildet av toppen med flagget på er min. Håper dere likte dette innlegget. Kan gjerne komme med flere tips underveis!

 

Hva synes du om tipsene?

 


  1 kommentarer på "få bedre stil"

Postet av: miinemor
Kjempegode tips! ♥
08.05.2013, 16:57
URL: http://miinemor.blogg.no

Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin


Hei jet er en 15 år gammel jente som er fra Kristiansand. Blogger om hva som faller meg inn.

+ Legg meg til som venn


Kontakt: susanneheras@gmail.com

Design laget av Julie Viktoria

hits